dilluns, 7 de juny del 2010

JA SOC UN ARTISTA!


Doncs si. Per algo es comença…
El 6 de juny,, vaig fer realitat un somni, fer una exposició de fotografia, en concret,, astrofotografía, tot gracies a un gran amic, Màrius Gomez, l’anima del Espai Garum a Lliçà d’Amunt, la sala d’exposicions mes petita del mon, i la única del poble, ja que pel que es veu,, les institucions estan mes pel totxo, les carreteres i rotondes, i sobre tot,, anar cobrant.
El amic Màrius, d’una manera totalment desinteressada, es dedica a muntar exposicions de tota mena d’art de forma mensual, amb el seu esforç i els seus diners.
Fa uns mesos, em va proposar fer una exposició d’aquesta forma d’art, la astrofotografía, i com no, vaig acceptar encantat.
En la època de frikisme que ens a tocat viure, sempre es d’agrair aquesta mena de persones, i el que es millor, la possibilitat de contactar amb mes gent interessada en la cultura (en totes les seves formes)…
Si us ve de gust veure la exposició,, estarà al Espai Garum fins el 2 de juliol, us deixo les fotos i l’article,, així com la entrevista que em va fer .
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por el comentario (o no, cuando lo lea te lo digo)...